2012. január 25., szerda

Ashanti 2012

Az Inc. Records (még korábban Murder Inc. Records) korszaknak hivatalosan akkor szakadt vége, amikor Ashantit 2009-ben menesztették. A fejes, Irv Gotti a kiadó indulását is azzal magyarázta annak idején, hogy az előadók nem becsülték eléggé munkáját (ezért a saját cég), tíz évvel később, a vállalkozás egyik legsikeresebb előadójának (Ashanti) elbocsájtásakor pedig szintén csak a másikra mutogatott. Tehát a korszak lezárult, melyet olyan slágerek határoztak meg, mint például az 'Always on Time', a 'Mesmerize', a 'Down 4 You', a 'Happy', a 'What's Luv?', a 'Wonderful', vagy az 'I'm Real'.

Az eOne azonban lehetőséget adott Ashanti számára, hogy saját elképzeléseit kövesse, egy saját kiadó, a 'Written Entertainment' által. Valójában ezt már ezt már 2009-ben is bejelentette. Ezt most csakis azért érdekes emlegetni, mivel Ashanti hamarosan visszatér.

A 'The Daclaration' bukását követően, 2008 után, Ashanti eltűnt a színről, mint előadó. Csak az elmúlt hónapokban hallatott magáról újból. Hír volt, hogy 2012-es visszatérő albumán együtt dolgozik Dr. Dre-vel, Game-el, és Lil Wayne-el is. Közben pedig Whitney Houston dalokat énekelt élőben. Majd megjelent az első kislemez a "The Woman You Love", Busta Rhymes vendégszereplésével. Most pedig UStream videójában mutatott részleteket az elkészült dalokból.


Hallgasd meg itt: LINK


Egyenlőre úgy érzem, ez sem több, a korábbi egy-slágeres Ashanti albumoknál, amiket a debütáló lemezzel megszerzett közönségnek lehetett csak eladni. Az is, és az erős hírnevű kiadó is túl régen volt már ahhoz, hogy ezek bármiféleképp segíteni tudjanak a következő albumnak is. Vajon történik valami kiszámíthatatlan?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése