2011. szeptember 30., péntek

Ahol Lady Gaga abbahagyta...

...ott folytatja Porcelain Black. Habár Gaga második albumán is szép számmal szerepelnek a RedOne által segített dalok ("Judas" , "Hair, "Scheiße") a karrierjét beindító RedOne dalok életérzését ("Just Dance", "Poker Face, "Bad Romance") a producer által szerződtetett Porcelain Black második kislemeze a "Naughty Naughty" követi inkább. Most, hogy ezáltal sikerült elérnem, hogy beleolvassatok a cikkbe, hagynám is a hasonlítgatást, és ejtenék egy cikket az új előadó bemutatásáról.

Porcelain Black detroiti születésű, szülei hatéves korában elváltak, édesapja rákban hunyt el, amikor az énekesnő 16 éves volt. Korábban Broadway táncosnak készült, de 18 évesen szerződést kötött 'Porcelain and the Tramps' néven a Virgin Records-szal. Annak ellenére, hogy a 'Porcelain and the Tramps' zeneileg érdekesebbet nyújtott, a Virgin nem egyezett ki a hangzással, sokkal inkább a pop felé akarták terelni, és egy újabb Avril Lavigne-t legyártani. 

2009 végén azonban összehozta őt a sors RedOne-nal, aki szerződést ajánlott neki a '2101' nevű kiadójánál. A producerrel már másnap el is készítették a már első kislemezeként ismeretes "This Is What Rock n' Roll Looks Like" című dalt. RedOne segítségével még Lil'Wayne menedzserét is megkaphatta, így találkozhatott Lil'Wayne-nel is, aki meghívta őt az 'I Am Music Tour' fellépői közé, és még szerepet is vállalt Porcelain Black első video klipjében. Szóval a menedzsmentcég a 'Cash Money', de RedOne adja a kiadót meg a zenét.

Egyenlőre a debütáló albumot 2012 januárjára ígérik, melynek minden egyes dalát RedOne jegyzi. Állítólag az egyikben ("How Do You Love Someone?") talán még Eminem is feltűnik majd. Az album második kislemez dala ("Naughty Naughty") hivatalosan november 15-én jelenik meg az USA-ban, de RedOne a napokban maga szivárogtatta ki a nagyobb érdeklődés reményében. Az első kislemez, a "This Is What Rock n' Roll Looks Like" a 44. helyig jutott (U.S. Billboard Hot Dance Club Songs).

A címével ellentétben, a "This Is What Rock n' Roll Looks Like"-nak sok köze nincs az emlegetett rock műfajhoz, de a klipben láthatunk egy furcsa csajszit, aki megküzd a gonosz szép kislányokkal a középiskolában... Tehát eredetinek nem túl eredeti, de saját stílusát igazán eredeti módon magyarázza: "Olyan vagyok, mint Marilyn Manson és Britney Speras szerelemgyermeke." Szóval ki van ez találva, talán már kicsit túlságosan is... Mindenesetre a második kislemezdalt már merem ajánlani, továbbkattintva meghallgathatjátok. Szerintetek?

2 megjegyzés:

  1. Most találtam rá a lapra, és megláttam ezt a hírt, és már is megörültem neki.. :) Imádom a Naughty Naughty című számot, a kedvencem mostanában. Youtube-on már van fent 1-2 szám, de nem a legjobb minőségben, meg 1 perces demók már megtalálhatók fent. Köszönöm a hírt, megy a kedvencek közé a lap! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!
    Ezt a dalt én is szanaszét hallgattam már. :)

    VálaszTörlés