2011. október 6., csütörtök

Melyik dal jut eszedbe Tiffany Evans nevéről?


Tiffany Evans zenei karrierje hat éve indult, még is a mai napig nehéz dalhoz kötni a nevét. Annak ellenére, hogy ott volt az énekesi tehetséget bizonyító első kislemez ("Let Me Be Your Angel", 2004), a dal Ciara-val ("Promise Ring", 2007), a közreműködés Bow Wow-val ("I'm Grown", 2008), aztán a debütáló album 2008-ban, még sem született különösebben emlékezetes. Tavaly már odáig fajultak a dolgok, hogy az énekesnő leszerződött a Music World Entertainment-hez, és Mathew Knowles kezdte egyengetni a karrierjét, ekkor hozták ki az "I'll Be There" című dalt. Tiffany Evans-nek azonban hat hónap is elég volt Mr. Knowles-ből, márciusban megvált tőle. Idén ősszel Mixtape albummal jelentkezik, ‘Hustle Hard’ címmel, melynek előfutára az elsején megjelent ‘Won’t Find Me' című dal. 

Az új szerzemény az old school hip-hop szellemét kísérti, és sokkal-sokkal slágeresebb csengésű, mint eddig bármi a 19 éves énekesnőtől...




vagy egy másik link: itt

...azt viszont meg kell hagyni, a dalra ráfért volna még némi javítás. Az átkötés nagyon zavaros, és nem kell elájulni az énekes produkciótól sem, de még is tetszik. Nektek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése