2011. november 9., szerda

A jövő slágere!?

Korán kiszivárgott Madonna új kislemez dala. Bár elképzelhető, hogy még nem a végleges változat fekszik előttünk, de a hírek szerint Nicki Minaj és MIA csak a Super Bowl fellépésen kapnak szerepet a dalban. A "Give Me All Your Love", vagyis Madonna februárban megjelenő albumának első kislemezdala már tesztelhető (továbbkattintva).

Drake második stúdióalbumának címadó dala a 'Take Care' Rihanna közreműködésével készült, ami szintén a napokban került fel az internetre.

Vajon mindkét dal nagy sláger lesz?


Vélemény

Madonna, mintha egy kicsit tinisre vette volna figurát. Valami klasszikusat, komolyat, és nagyszabásút vártam, de ez pont az ellentéte mindennek. Lehet, hogy fülbemászó, de én csalódtam az új Madonna dalban. Csak abban bízok, hogy ez még talán nem a végleges változat.

A Drake és Rihanna dal sokkal újítóbb hangulatú. Nem elég egyszer meghallgatni, hogy megfejtsed mivoltját. Néhol kicsit furcsa, vagyis pontosabban szokatlan. Közben meg teljességgel adja Drake stílusát. Még nem tudni, hogy lesz-e a dalból kislemez, de meg van rá az esély. Én erre szavaznék.

Neked melyik tetszik jobban?
Madonna - Give Me All Your Love Drake feat. Rihanna - Take Care   
pollcode.com free polls 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése