2011. szeptember 2., péntek

Mary J. Blige - '25/8'

A "Family Affair" óta (azaz tíz éve) nem volt az énekesnőnek olyan kislemeze, amely tempósabb ütemekkel került volna több ország top listájának élvonalába. A következő albumát felvezető kislemez, viszont újból kísérletet tesz erre. A '25/8', az előreláthatólag novemberben megjelenő ‘My Life II: The Journey Continues’ című albumon lesz hallható. Az album, a legendás 'My Life' másodikaként lett elnevezve, amelyre pörgősebb dalokat, és retros hatást ígérnek.

Mary J. Blige az az előadó, aki sohasem ad alább a minőségből, még is rá fér már a hangzására egy kis felfrissülés. Mary így nyilatkozott az új számról, Angie Martinez-nek: "Igazán megindított, mert néha már egyszerűen fogalmad sincs, mit akarnak az emberek, és inkább csak azt teszed, ami a szívedből jön, és próbálsz optimista lenni. Aztán kiderül, hogy amikor a szívből csinálsz valamit, akkor az emberek megszeretnek."

A '25/8' c. új szerzeményben, a versszakokban van a hip-hop, a refrénben pedig soul, néhány klasszikusabb hangszerrel, és igazi indulattal a vokálban. Én látom benne a lehetőséget. Egy jó klip, erős promóció és már folyhat is a csapokból! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése