2012. június 6., szerda

Kelly is a nőkhöz fordul

Kelly Rowland-nak végre csurrant-cseppent az elismerésből a 'Here I Am' című albuma kapcsán. Ezen felbátorodva, most úgy néz ki nem kell olyan sokat várni albumára, mint legutóbb, hiszen már tavaly nyáron neki ültek a következőnek, állítólag első kislemezét nemsokára megkapjuk, az albumot pedig év végére tervezik. Azt lehet tudni, hogy nagyjából ugyanazokkal dolgozik együtt, mint előző albumán (Rico Love, Sean Garrett), de végre sikerült elhatároznia magát az R&B mellett (tekintve, hogy az előző albumról mégis csak az hozta a nagyobb sikereket), ráadásul most az autotune is a fiókba kerül. Inspirációként pedig Whitney Houston-t, Marvin Gaye-t, és Stevie Wonder-t jelölte meg.

Az MTV News-nak elmondta, most kifejezetten egy témára épülő albummal jelentkezik. "Leszögeztem, hogy ragaszkodok egy koncepcióhoz, és mindenki, aki részt vesz a munkálatokban, erre alapoz. Nagyon szépen épül a következő nagylemez!"


Kelly a Vegas magazinnak mesélt a következő album elgondolásáról. "Sokkal izgatottabb vagyok most, mint legutóbb, mert most van koncepcióm. Ezt az albumot a hölgy rajongóimnak készítem, és ó, igen nagyon erős lesz! Minden producer, akivel együtt dolgoztam, annyira belemerült, hogy egy kicsit agresszív - és néhol férfias - megközelítést is adtak hozzá. De van egy fő irány vonal: el akarom mondani a nőknek, mennyire nagyszerűek vagyunk,  mennyire az ösztöneink irányítanak minket. Néha nem hallgatunk rá, pedig ez az, ami éppen hogy képes boldogabbá tenni minket."

"Tudom, hogy a férfiak is vevők lesznek rá. Minden bizonnyal ti is megfogjátok venni, és énekeltek majd rá. Azt mondjátok majd, 'Nem hiszem el, hogy ezt éneklem!' Ha szeretnétek tanulni a nőkről, hallgassátok meg  a következő albumomat!"
"... Számomra ez arról szól, hogy legyen mondanivalóm, és az emberek szeretik ezt. Ez az, ami annyira nagyszerű Adele-ben, ő is egy történetmesélő."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése