2012. február 9., csütörtök

"A zene legnagyobb éjszakája"

Az 54. Grammy díjátadót február 12-én tartják Los Angelesben. Helyi idő szerint hétfőn, hajnali 2 órakor kezdődik a gála, melyet Magyarországról idén is csak a német PRO7 csatornán követhetünk élőben (ha szokásukat megtartják, eredeti nyelven, angolul kerül majd adásba). A Pre-Grammy Gálát, a vörös szőnyeges bevonulást, a kulisszák mögötti interjúkat, az after party-t, és továbbiakat pedig a hivatalos honlapon láthatjuk majd: www.grammy.com/live


A legtöbb jelölést idén Kanye West kapta, aki 7 kategóriában esélyes. Adele, a Foo Fighters és Bruno Mars hat, míg Lil Wayne, a Skrillex és a Radiohead öt kategóriában száll versenybe a legrangosabb zenei díjátadón.

A fellépők közt szerepel Kelly Clarkson, a Maroon 5, Carrie Underwood, Bruno Mars Paul McCartney, Nicki Minaj, Katy Perry és Taylor Swift is. Közös produkcióra készül Chris Brown, a Foo Fighters, David Guetta, Lil Wayne; Rihanna és a Coldplay; Alicia Keys és Bonnie Raitt pedig Etta James emléke előtt tisztelegnek majd.

Díjat ad át, többek között Marc Anthony, Drake, Fergie, a Lady Antebellum, Gwyneth Paltrow, Diana Ross, Ryan Seacrest és Ringo Starr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése